Havit Sound

 

Havit har gennem den seneste tid opjusteret deres fokus på lydprodukter, og det har resulteret i, at Havit Sound-serien nu adskiller sig markant på markedet, hvad angår både design og kvalitet.

 

Det bedste eksempel herpå er vores bestsellere Havit G1W, der blev fremhævet af Forbes på CES 2018 og Havit E5, som vandt en Reddot Design Award i 2018, mens det er tydeligt på de resterende produkter i Havit Sound, at der bliver brugt ressourcer på udvikling af unikke produkter med features, der følger tendensen på markedet.

 

Under Havit Sound finder man altså en række lydprodukter, der udmærker sig på design, pris og så er det allermest væsentligt, nemlig lydkvaliteten, på flere produkter i en klasse for sig.

 

 

 

Lydkvalitet i topklasse

 

 

På serie af lydprodukter er lydkvaliteten selvfølgelig et væsentligt parameter, og på Havit Sound-serien overstiger lydkvaliteten den relativt lave pris.

 

Det betyder imidlertid ikke, at der blot er tale om god lydkvalitet til prisen. Lydkvaliteten er så høj, at den i flere anmeldelser af produkterne bliver fremhævet som et af de parametre, hvor produkterne slår konkurrenterne.

 

Hvad enten det er tale om topprodukterne inden for Havit Sound eller produkterne på et lavere niveau kan man derfor altid være sikker på, at lyden er i orden.

 

 

 

Udvalgte produkter fra Havit Sound